Madde kullanımını önlemeye yönelik dev proje için işbirliği

Torbalı Kaymakamlığının koordinatörü olduğu ve Türkiye’den İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Ege Üniversitesi ile İspanya, Romanya ve Portekiz’den ortakların yer aldığı VRforDrugRehabilitation Projesi iş ve işlemlerinin planlanması için Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel OTCU başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.  Toplantıya Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Zeki Yüncü, Enstitü Müdür Yardımcısı ve Madde Bağımlılığı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Görkem Yararbaş, İzmir Denetimli Serbestlik Müdürü Murat Kalkan ve İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Psikologları İnci Derya Yücel, Huriye Ece Atalay Telsarar ve Denetim Memuru Mert Ayas ile Torbalı Kaymakamlık personeli Hüseyin Zeybekoğlu katıldı. Toplantıda AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından 211.513,00 Euro hibe alan projenin başlangıç faaliyetleri ile 15-16 Nisan’da yapılacak başlangıç toplantısı hazırlıkları değerlendirildi.