VRforDrugRehabilitation projesinin ulusal çoğaltıcı etkinliği gerçekleştirildi.

Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü’nün ortak olarak yer aldığı “Madde Bağımlılığı için Sanal Gerçeklik ile Rehabilitasyon (VRforDrugRehabilitation)” adlı 2018-3-TR01-KA205-061550 kodlu AB Erasmus+ KA205 Projesi’nin ulusal çoğaltıcı etkinliği 24 Aralık 2021 tarihinde saat 10:00’da Torbalı Ticaret Odası’nda gerçekleştirilmiştir. Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü’nden Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Görkem YARARBAŞ ve Öğr.Gör. İnci Derya YÜCEL ile diğer ulusal proje ortaklarının temsilcileri, projenin fikri çıktıları ve elde edilen sonuçları hakkında sunumlarını gerçekleştirmiştir ve projenin uluslararası düzeydeki önemini vurgulamıştır.