Taşkent Tıp Akademisi-Termez ile BATI Enstitüsü Akademik İş Birliği

Taşkent Tıp Akademisi Termez Müdürü Dr. Otamuradov Furkat Abdukarimovich kurumumuza yapmış olduğu ziyarette Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr.Serap Annette Akgür ile bir araya geldi. Bu buluşmada eğitim-öğretim iş birliği kapsamında protokol imzalandı.

Adli toksikoloji alanında ülkelerinde eğitim ve uygulamalarda desteğe ihtiyaç olduğunu belirten Abdukarimovich, ikili iş birliğinin faydalı olacağını söyledi. Prof.Akgür BATI Entitüsü’nün vermekte olduğu hizmetler, eğitim ve akademik çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldı.

Suistimal edilen maddelerin analizlerine ilişkin iki kurum arasında yapılması planlanan ortak bilimsel çalışmalara ilişkin görüşler paylaşıldı.